Meny
Søk

Om oss

 Kommunikasjon og merkevarebygging

PR Norway  leverer tjenester innen kommunikasjon, informasjon og merkevarebygging. Firmaets ide er å kombinere strategisk kommunikasjonsledelse med operativ utførelse av praktiske kommunikasjonsaktiviteter. Det dreier seg om å definere målgrupper, kartlegge nåværende og ønsket profil, samt gjennomføre operative tiltak overfor media, myndigheter, kunder, ansatte, leverandører og øvrige stakeholders.

Digital tilstedeværelse
Nettsider, søkemotoroptimalisering og skreddersøm av tilstedeværelse på sosiale medier utføres i samarbeid med Bysant AS.
Filmproduksjon
PR Norway tilbyr i samarbeid med Progressive Film AS konseptutvikling, regi, produksjon og redigering av alle typer filmer, inkludert animasjon. Dette omfatter alle typer informasjonsfilmer, reklamefilmer, opplæringsprogrammer og større dokumentarfilmproduksjoner.

Kommunikasjonsledelse
PR Norway utformer anbud og administrerer innkjøp av relaterte tjenester som innen design, trykksaker og foto. 
Design
Vi hjelper våre kunder med å skape, utvikle og endre sin visuelle profil slik at det styrker selskapets identitet og merkevare. Tjenesten tilbys i samarbeid med Dugg Design AS
Internasjonalt
PR Norway samarbeider med kommunikasjonsbyrået Industrie-Contact AG (IC AG) i Tyskland, som er tilknyttet det globale PR-nettverket The Public Relations Global Network, Inc. Vi kan derved tilby global eksponering for norske selskaper, og sørger for at globale prosjekter forankres og styres hos selskapets ledelse i Norge.  
Bransjer
PR Norway og samarbeidspartnere har og har hatt oppdrag for et stort spenn av foretak innen både privat og offentlig sektor, og innen mange bransjer og næringer, herunder kunder innen fornybar energi, energieffektivisering, bygg og anlegg, clean/green tech, IKT, FoU, innovasjon og næringsutvikling, bank, finans og eiendom og mat- og vinbransjen og en rekke øvrige bransjer. 
Erik Mølmen
Erik Mølmen, daglig leder i PR NORWAY, har arbeidet som kommunikasjonsrådgiver siden 1989, i byråene Cox Kommunikasjon, Mølmen Rådgivning, Flying Pigs Consulting, Kreab Gavin Anderson og TIBE PR Oslo. Før det var han journalist i næringslivstidsskriftet Farmand. Han har også åtte års erfaring som ansatt i offentlig sektor. Erik er cand.philol. fra Universitet i Oslo, med hovedfag i tysk, mellomfag i statsvitenskap og grunnfag i historie. 
Innlogging

Friredigerbar tekst.

Webdesign