Meny
Søk

Våre tjenester

Den gode historie – i alle kanaler

Alle virksomheter har gode historier å fortelle. Vi hjelper foretaket å vinkle historiene slik at de bli interessante for foretakets målgrupper, og vi hjelper til med å velge riktig kanal og publiseringsplattform.

 

Redaksjonelle medier
Media er ute etter gode historier, som leserne, lytterne og seerne får lyst til å ta inn. Ved bruk av innarbeidede verktøy og teknikker hjelper vi deg og ditt foretak til å vinkle stoffet slik at den enkelte journalist fatter interesse for saken. Vi hjelper også til med å opprette kontakt med de enkelte journalister og redaktører, og få dem til å stole på deg som en troverdig og interessant kilde over tid. Gjennom en individuell analyse av foretakets nåværende regime på medierelasjoner og mediekontakt foreslår vi rutiner for en bærekraftig driftsmodell for alle kanaler.

 

Digital plattform
Foretakets tilstedeværelse på nettet, både i form av egne hjemmesider og aktiviteter på sosiale medier er viktige byggeklosser i kommunikasjons- og merkevarearbeidet. Vi bygger opp – eller om – foretakets nettsted og tilstedeværelse på Facebook, Twitter og andre sosiale medier, for å øke treffprosenten på nettet. Ved hjelp av søkemotoroptimalisering øker vi foretakets synlighet på Google i tråd med den løpende teknologiutviklingen på internett. Gjennom månedlig rapportering av treff på web og sosiale medier får ditt foretak et grunnlag for evaluering og forbedring av strategi og tiltak. 

Medierelasjoner
Mediepleie
proaktiv mediekontakt
Pressemeldinger

Digital kommunikasjon
Web
Sosiale medier
Søkemotoroptimalisering

Tekstarbeid og budskapsutforming
budskap og statements
kronikker og fagartikler
tekster på web
oppdragsjournalistikk

Kommunikasjonsledelse
Kommunikasjons- og merkevarestrategier
Årsplanlegging
Prosjektledelse
Anbudsutforming og tjenesteinnkjøp i kommunikasjonsprosjekter

Kurs
Medietrening  
Søkemotoroptimalisering
Strategisk bruk av sosiale medier
Innlogging

Friredigerbar tekst.

Webdesign